-25%
,

VIVAX 40S60T2S2SM

Vivax

 • 40” (102cm) Full HD Smart TV
 • Резолуција1920 x 1080
 • ANDROID 7.1
 • Контраст 3000:1 (typ.)
 • USB x2
 • RAM: 1GB
 • Интерна меморија: 8 GB
 • DVB–T2 H.265 HEVC
 • DVB–S2
 • DVB–T MPEG4

11.490 ден 15.300 ден

 • 40” (102cm) Full HD Smart TV
 • Резолуција1920 x 1080
 • ANDROID 7.1
 • Контраст 3000:1 (typ.)
 • USB x2
 • RAM: 1GB
 • Интерна меморија: 8 GB
 • DVB–T2 H.265 HEVC
 • DVB–S2
 • DVB–T MPEG4
Бренд

Резолуција

Дијагонала

40"

Smart

Да

Технологија на дисплејот

LED