-12%
,

Vivax ACP-09CH25AESI PRO R32

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.4/4.1)
 • Макс. капацитет на ладење:3224 W
 • Макс. капацитет на греење:3370 W
 • Просечна моќност:2638/2931 W
 • Работна температура:од -15   до 50

22.990 ден 25.990 ден

Боја

Бела

Бренд

Моќност

2.5 kW

Енергетска ефикасност

A++

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.4/4.1)
 • Макс. капацитет на ладење:3224 W
 • Макс. капацитет на греење:3370 W
 • Просечна моќност:2638/2931 W
 • Влезна моќност ладење:733 W
 • Влезна моќност греење:771 W
 • Проток на воздух:520.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава:37.00 db
 • Работна температура:од -15   до 50
 • Маса внатрешна единица:8.0 kg
 • Маса надворешна единица:23.50 kg
 • Препорачана површина:до 25 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри: филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:720 X 495 X 270 mm
 • Гаранција:5 години