,

Vivax ACP-09CH25AEVI GRAY MIRROR (Внатрешна единица)

Vivax

 • аксимален капацитет на ладење:3220 W
 • Максимален капацитет на греење:3370 W
 • Просечна моќност:2640/2930 W
 • Проток на воздух:558 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.2 l/h

15.500 ден

Производот е само внатрешен дел и не е самостоен, односно мора се комбинира со соодветна надворешна единица.

 • Максимален капацитет на ладење:3220 W
 • Максимален капацитет на греење:3370 W
 • Просечна моќност:2640/2930 W
 • Проток на воздух:558 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.2 l/h
 • Ниво на бучава: 51 dB(A)
 • Маса:10.5 kg
 • Филтри: јонизатор, bio-филтер, филтер за прашина
 • Гаранција:3 години
Бренд

Боја

Gray Mirror

Моќност

2.5 kW