,

Vivax ACP-09CH25AEX

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (seer/scop):A (3.21/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење:2368.00 W
 • Максимален капацитет на греење:2784.00 W
 • Просечна моќност:2368/2784 W
 • Влезна моќност ладење:821 W
 • Влезна моќност греење:771 W
 • Проток на воздух:510.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава:40.00 db
 • Работна температура:од -7   до 43
 • Маса внатрешна единица:7.20 kg
 • Маса надворешна единица:26.40 kg
 • Препорачана површина:до 25 м2
 • Фреон:r410a
 • Филтри:cold catalyst филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:700 x 550 x 270 mm
 • Гаранција:3 години

14.990 ден

Нема на залиха

Боја

Бела

Бренд

Енергетска ефикасност

A

Моќност

3.5 kW

 • Енергетска класа (seer/scop):A (3.21/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење:2368.00 W
 • Максимален капацитет на греење:2784.00 W
 • Просечна моќност:2368/2784 W
 • Влезна моќност ладење:821 W
 • Влезна моќност греење:771 W
 • Проток на воздух:510.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава:40.00 db
 • Работна температура:од -7   до 43
 • Маса внатрешна единица:7.20 kg
 • Маса надворешна единица:26.40 kg
 • Препорачана површина:до 25 м2
 • Фреон:r410a
 • Филтри:cold catalyst филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:700 x 550 x 270 mm
 • Гаранција:3 години