-17%
,

Vivax ACP-09CH25AUJI

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.05)
 • Макс. капацитет на ладење:2900.00 w
 • Макс. капацитет на греење:3000.00 w
 • Просечна моќност:2580/2700 w
 • Влезна моќност ладење:800 w
 • Влезна моќност греење:750 w
 • Проток на воздух:600.00 m3

18.990 ден 22.990 ден

Нема на залиха

Vivax ACP-09CH25AUJI
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.05)
 • Максимален капацитет на ладење:2900.00 w
 • Максимален капацитет на греење:3000.00 w
 • Просечна моќност:2580/2700 w
 • Влезна моќност ладење:800 w
 • Влезна моќност греење:750 w
 • Проток на воздух:600.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:40.00 db
 • Работна температура:од -15   до 48
 • Маса внатрешна единица:8.00 kg
 • Маса надворешна единица:25.00 kg
 • Препорачана површина:до 25 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:bio-филтер, филтер за прашина, catalyst филтер
 • Димензии надв. Единица:720 x 540 x 260 mm
 • Гаранција:3 години
Боја

Бела

Бренд

Моќност

2.5 kW

Енергетска ефикасност

A++