,

Vivax ACP-09PT25AEF

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER):A (2.6)
 • Максимален капацитет на ладење:2600 W
 • Просечна моќност:2600 W
 • Влезна моќност ладење:1200 W
 • Проток на воздух:350.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава:51.00 db
 • Работна температура:од -5   до 43
 • Маса внатрешна единица:26.60 kg
 • Фреон: R410a
 • Гаранција:3 години

19.990 ден

Нема на залиха

Vivax ACP-09PT25AEF
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (2.6/2.6)
 • Макс. капацитет на ладење:2600 W
 • Просечна моќност:2600 W
 • Влезна моќност ладење:1200 W
 • Проток на воздух:350.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава:51.00 db
 • Работна температура:од -5   до 43
 • Маса внатрешна единица:26.60 kg
 • Фреон: R410a
 • Гаранција:3 години
Бренд

Боја

Бела

Моќност

2.5 kW

Енергетска ефикасност

A