-6%
,

VIVAX ACP-12CH35AEEI

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (8.1/4.6)
 • Макс. капацитет на ладење:4748 W
 • Макс. капацитет на греење:6499 W
 • Просечна моќност:3517/3517 W
 • Влезна моќност ладење:977 W
 • Влезна моќност греење:1095 W

41.490 ден 43.990 ден

Нема на залиха

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (8.1/4.6)
 • Максимален капацитет на ладење:4748 W
 • Максимален капацитет на греење:6499 W
 • Просечна моќност:3517/3517 W
 • Влезна моќност ладење:977 W
 • Влезна моќност греење:1095 W
 • Проток на воздух:611 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:42 db
 • Работна температура:од -25   до 43
 • Маса внатрешна единица:8.5 kg
 • Маса надворешна единица:34.7 kg
 • Фреон:R32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:800 x 554 x 333 mm
Боја

Бела

Бренд

Моќност

3.5 kW

Енергетска ефикасност

A++