-8%
,

VIVAX ACP-12CH35AEQIS R32

Vivax

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4162.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1213 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1088 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:540.00 m3

23.990 ден 25.990 ден

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4162.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1213 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1088 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:540.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:40.50 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15   ДО 50
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.60 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.20 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
 • ФРЕОН:R32
 • ФИЛТРИ:Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 495 X 270 mm
 • ГАРАНЦИЈА:5 години
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

3.5 kW