-9%
,

Vivax ACP-12CH35AERI Silver Mirror

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1)
 • Макс. капацитет на ладење:4160 W
 • Макс. капацитет на греење:4780 W
 • Просечна моќност:3520/3810 W
 • Влезна моќност ладење:1089 W
 • Влезна моќност греење:1050 W
 • Проток на воздух:539.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:38.00 db
 • Работна температура:од -20   до 50
 • Маса внатрешна единица:8.20 kg
 • Маса надворешна единица:26.50 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:r32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:770 x 555 x 300 mm
 • Гаранција:5 години

30.990 ден 33.990 ден

31.980 ден for 2 item(s)
Бренд

Боја

Сребрена, Црна

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

3.5 kW

 • Енергетска класа (seer/scop):A++ (7.0/4.1)
 • Максимален капацитет на ладење:4160.00 w
 • Максимален капацитет на греење:4780.00 w
 • Просечна моќност:3520/3810 w
 • Влезна моќност ладење:1089 w
 • Влезна моќност греење:1050 w
 • Проток на воздух:539.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:38.00 db
 • Работна температура:од -20 ℃  до 50 ℃
 • Маса внатрешна единица:8.20 kg
 • Маса надворешна единица:26.50 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:r32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:770 x 555 x 300 mm
 • Гаранција:5 години