-3%
,

Vivax ACP-12CH35AEVI Gold

Vivax

 • Енергетска класа (seer/scop):A++ (6.7/4.1)
 • Максимален капацитет на ладење:4466.00 W
 • Максимален капацитет на греење:4877.00 W
 • Просечна моќност:3517/3810 W
 • Влезна моќност ладење:1095 W
 • Влезна моќност греење:1117 W
 • Проток на воздух:500.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:37.50 db
 • Работна температура:од -20 ℃  до 50 ℃
 • Маса внатрешна единица:9.90 kg
 • Маса надворешна единица:29.10 kg
 • Препорачана површина:до 40 м2
 • Фреон:r32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер и филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:800 x 554 x 333 mm
 • Гаранција:3 години

32.990 ден 33.990 ден

37.090 ден for 3 item(s)
Бренд

Боја

Златна

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

3.5 kW

 • Енергетска класа (seer/scop):A++ (6.7/4.1)
 • Максимален капацитет на ладење:4466.00 W
 • Максимален капацитет на греење:4877.00 W
 • Просечна моќност:3517/3810 W
 • Влезна моќност ладење:1095 W
 • Влезна моќност греење:1117 W
 • Проток на воздух:500.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:37.50 db
 • Работна температура:од -20 ℃  до 50 ℃
 • Маса внатрешна единица:9.90 kg
 • Маса надворешна единица:29.10 kg
 • Препорачана површина:до 40 м2
 • Фреон:r32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер и филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:800 x 554 x 333 mm
 • Гаранција:3 години