,

Vivax ACP-12CH35AEVI Gray Mirror

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.9/4.1)
 • Макс. капацитет на ладење: 4250 W
 • Макс. капацитет на греење: 4540W
 • Просечна моќност: 3517/3810 W
 • Влезна моќност ладење:1095 W
 • Влезна моќност греење:1117 W
 • Проток на воздух:500.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:37.50 db
 • Работна температура:од -20   до 50
 • Маса внатрешна единица:10.5 kg
 • Маса надворешна единица:29.10 kg
 • Препорачана површина:до 40 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер и филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:800 x 554 x 333 mm
 • Гаранција:3 години

37.990 ден

Бренд

Боја

Црна

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

3.5 kW

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.9/4.1)
 • Макс. капацитет на ладење: 4250 W
 • Макс. капацитет на греење: 4540W
 • Просечна моќност: 3517/3810 W
 • Влезна моќност ладење:1095 W
 • Влезна моќност греење:1117 W
 • Проток на воздух:500.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:37.50 db
 • Работна температура:од -20   до 50
 • Маса внатрешна единица:10.5 kg
 • Маса надворешна единица:29.10 kg
 • Препорачана површина:до 40 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер и филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:800 x 554 x 333 mm
 • Гаранција:3 години