,

Vivax ACP-12CH35AUJI

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.05)
 • Макс. капацитет на ладење:3600 W
 • Макс. капацитет на греење:3700 W
 • Просечна моќност:3500/3500 W
 • Влезна моќност ладење:1090 W
 • Влезна моќност греење:970 W
 • Проток на воздух:600.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.40 l/h
 • Ниво на бучава:42.10 db
 • Работна температура:од -15 ℃  до 48 ℃
 • Маса внатрешна единица:8.00 kg
 • Маса надворешна единица:25.00 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:bio-филтер, филтер за прашина, catalyst филтер
 • Димензии надв. Единица:720 x 540 x 260 mm
 • Гаранција:3 години

25.990 ден

Нема на залиха

Боја

Бела

Бренд

Моќност

3.5 kW

Енергетска ефикасност

A++

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.05)
 • Максимален капацитет на ладење:3600.00 W
 • Максимален капацитет на греење:3700.00 W
 • Просечна моќност:3500/3500 W
 • Влезна моќност ладење:1090 W
 • Влезна моќност греење:970 W
 • Проток на воздух:600.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.40 l/h
 • Ниво на бучава:42.10 db
 • Работна температура:од -15 ℃  до 48 ℃
 • Маса внатрешна единица:8.00 kg
 • Маса надворешна единица:25.00 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:bio-филтер, филтер за прашина, catalyst филтер
 • Димензии надв. Единица:720 x 540 x 260 mm
 • Гаранција:3 години