,

Vivax ACP-12CH35AULI

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:4100 W
 • Макс. капацитет на греење:4220. W
 • Просечна моќност:3520/3810 W
 • Влезна моќност ладење:1100 W
 • Влезна моќност греење:980 W
 • Проток на воздух:600.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:44.00 db
 • Работна температура:од -10 до 50
 • Маса внатрешна единица:7.50 kg
 • Маса надворешна единица:22.70 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:филтер за прашина, cold catalyst филтер
 • Димензии надв. Единица:700 x 550 x 275 mm
 • Гаранција:3 години

19.990 ден

Нема на залиха

Боја

Бела

Бренд

Моќност

3.5 kW

Енергетска ефикасност

A++

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:4100 W
 • Макс. капацитет на греење:4220. W
 • Просечна моќност:3520/3810 W
 • Влезна моќност ладење:1100 W
 • Влезна моќност греење:980 W
 • Проток на воздух:600.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:44.00 db
 • Работна температура:од -10 до 50
 • Маса внатрешна единица:7.50 kg
 • Маса надворешна единица:22.70 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:филтер за прашина, cold catalyst филтер
 • Димензии надв. Единица:700 x 550 x 275 mm
 • Гаранција:3 години