-13%
,

Vivax ACP-12CH35REA

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (3.22/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење :3300 W
 • Максимален капацитет на грење:3300W
 • Просечна моќност :3300/3300 W
 • Влезна моќност ладење:1213 W
 • Влезна моќност греење:1088 W
 • Проток на воздух :600.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.40 l/h
 • Ниво на бучава:40.50 dB
 • Работна температура -7 ℃ ДО 43 ℃
 • Маса внатрешна единица :9.40 kg
 • Маса надворешна единица :27.00 kg
 • Препорачана површина :до 35 м2
 • Фреон :R410A
 • Филтри :Филтер за прашина
 • Димензии на надв. единица:696 X 432 X 256 mm
 • Гаранција :3 години

12.990 ден 14.990 ден

Нема на залиха

Vivax ACP-12CH35REA

Енергетска класа (SEER/SCOP):A (3.22/3.61)

Максимален капацитет на ладење :3300 W

Максимален капацитет на грење:3300W

Просечна моќност :3300/3300 W

Влезна моќност ладење:1213 W

Влезна моќност греење:1088 W

Проток на воздух :600.00 m3

Капацитет на одвлажнување:1.40 l/h

Ниво на бучава:40.50 dB

Работна температура -7 ℃ ДО 43 ℃

Маса внатрешна единица :9.40 kg

Маса надворешна единица :27.00 kg

Препорачана површина :до 35 м2

Фреон :R410A

Филтри :Филтер за прашина

Димензии на надв. единица:696 X 432 X 256 mm

Гаранција :3 години

Боја

Бела

Бренд

Енергетска ефикасност

A

Моќност

3.5 kW