-6%
,

Vivax ACP-12CH35REII R32

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
  • Макс. капацитет на ладење:3600 W
  • Макс. капацитет на греење:4200 W
  • Просечна моќност:3200/3400 W
  • Работна температура:од -15  до 43
  • ФИЛТРИ:филтер за прашина и био филтер

16.990 ден 17.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

3.5 kW