-3%
,

VIVAX ACP-12CH35REWI R32

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
 • Макс. капацитет на ладење:4443W
 • Макс. капацитет на греење:5199W
 • Просечна моќност:3500/4200 W
 • Проток на воздух:650 m3
 • Работна температура:од -15   до 43
 • Препорачана површина:до 40 м2
 • Фреон:R32
 • Гаранција:3 години

38.990 ден 39.990 ден

Нема на залиха

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
 • Максимален капацитет на ладење:4443W
 • Максимален капацитет на греење:5199W
 • Просечна моќност:3500/4200 W
 • Влезна моќност ладење:875 W
 • Влезна моќност греење:1100 W
 • Проток на воздух:650.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.60 l/h
 • Ниво на бучава:48.00 db
 • Работна температура:од -15   до 43
 • Маса внатрешна единица:10.00 kg
 • Маса надворешна единица:31.50 kg
 • Препорачана површина:до 40 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:nano aqua јонизатор,филтер за прашина и био филтер
 • Димензии надв. Единица:800 x 553 x 275 mm
 • Гаранција:3 години
Бренд

Боја

Црна

Енергетска ефикасност

A+++

Моќност

3.5 kW