,

Vivax ACP-18CH50AEVI Gray Mirror

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.6/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:6120 W
 • Макс. капацитет на греење:6741 W
 • Просечна моќност:5275/5568 W
 • Влезна моќност ладење:1643 W
 • Влезна моќност греење:1586 W
 • Проток на воздух:740.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:39.00 db
 • Работна температура:од -20   до 50
 • Маса внатрешна единица:13.50 kg
 • Маса надворешна единица:35.10 kg
 • Препорачана површина:до 60 м2
 • Фреон:r410a
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер
 • Димензии надв. Единица:800 x 554 x 333 mm
 • Гаранција:5 години

44.990 ден

Нема на залиха

45.980 ден for 2 item(s)
Бренд

Боја

Црна

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

5.5 kW

 • Енергетска класа (seer/scop):A++ (6.6/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:6120.00 W
 • Максимален капацитет на греење:6741.00 W
 • Просечна моќност:5275/5568 W
 • Влезна моќност ладење:1643 W
 • Влезна моќност греење:1586 W
 • Проток на воздух:740.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:39.00 db
 • Работна температура:од -20   до 50
 • Маса внатрешна единица:13.50 kg
 • Маса надворешна единица:35.10 kg
 • Препорачана површина:до 60 м2
 • Фреон:r410a
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер
 • Димензии надв. Единица:800 x 554 x 333 mm
 • Гаранција:5 години