,

Vivax ACP-18CH50AUJI

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.57/4.02)
 • Макс. капацитет на ладење:5400 W
 • Макс. капацитет на греење:5800 W
 • Просечна моќност:5270/5370 W
 • Влезна моќност ладење:1650 W
 • Влезна моќност греење:1490 W
 • Проток на воздух:850.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:43.00 db
 • Работна температура:од -15   до 48
 • Маса внатрешна единица:12.00 kg
 • Маса надворешна единица:35.00 kg
 • Препорачана површина:до 60 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:bio-филтер, филтер за прашина, catalyst филтер
 • Димензии надв. Единица:940 x 316 x 224 mm
 • Останато: Вградена Wi-Fi контрола, ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds.
 • Гаранција:3 години

 

37.990 ден

Нема на залиха

Боја

Бела

Бренд

Моќност

5.5 kW

Енергетска ефикасност

A++

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.57/4.02)
 • Максимален капацитет на ладење:5400.00 W
 • Максимален капацитет на греење:5800.00 W
 • Просечна моќност:5270/5370 W
 • Влезна моќност ладење:1650 W
 • Влезна моќност греење:1490 W
 • Проток на воздух:850.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:43.00 db
 • Работна температура:од -15   до 48
 • Маса внатрешна единица:12.00 kg
 • Маса надворешна единица:35.00 kg
 • Препорачана површина:до 60 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:bio-филтер, филтер за прашина, catalyst филтер
 • Димензии надв. Единица:940 x 316 x 224 mm
 • Останато: Вградена Wi-Fi контрола, ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds.
 • Гаранција:3 години