-4%
,

VIVAX ACP-18CH50REWI R32

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:5800W
 • Макс. капацитет на греење:5999W
 • Просечна моќност:5000/5199 W
 • Проток на воздух:900.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.00 l/h
 • Ниво на бучава:53.00 db
 • Работна температура:од -15   до 43
 • Маса внатрешна единица:13 kg
 • Маса надворешна единица:32.70 kg
 • Препорачана површина:до 60 м2
 • Фреон:r32
 • Филтри:Nano Aqua јонизатор,филтер за прашина и био филтер
 • Димензии надв. Единица:800 X 553 X 275 mm
 • Гаранција:5 години

69.990 ден 72.990 ден

Нема на залиха

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:5800 W
 • Максимален капацитет на греење:5999 W
 • Просечна моќност:5000/5199 W
 • Влезна моќност ладење:1460 W
 • Влезна моќност греење:1400 W
 • Проток на воздух:900.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.00 l/h
 • Ниво на бучава:53.00 db
 • Работна температура:од -15   до 43
 • Маса внатрешна единица:13 kg
 • Маса надворешна единица:32.70 kg
 • Препорачана површина:до 60 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:Nano Aqua јонизатор,филтер за прашина и био филтер
 • Димензии надв. Единица:800 X 553 X 275 mm
 • Гаранција:5 години
Бренд

Боја

Црна

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

5.5 kW