-3%
,

VIVAX ACP-18CT50AERI

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:5570 W
 • Максимален капацитет на греење:6300 W
 • Работна температура:од -20   до 50 
 • Фреон:R32
 • Димензии: 800 x 333 x 554 mm
 • Гаранција:3 години

59.990 ден 61.990 ден

Нема на залиха

VIVAX ACP-18CT50AERI 

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:5570 W
 • Максимален капацитет на греење:6300 W
 • Просечна моќност:4800/5000 W
 • Влезна моќност ладење:1630 W
 • Влезна моќност греење:1700 W
 • Проток на воздух:590.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:58 db
 • Работна температура:од -20   до 50 
 • Маса на внатрешна единица:14.80 kg
 • Маса надворешна единица:34.7 kg
 • Фреон:R32
 • Димензии: 800 x 333 x 554 mm
 • Гаранција:3 години

 

Бренд

Боја

Бела

Моќност

6.3 KW

Енергетска ефикасност

A++