, ,

Vivax CDR-0812A

Vivax

 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет: 8 kg
 • Bрој на програми 12

15.990 ден

Бренд

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

B

 •  Кондензациска,
 • број на втрежи 1000 rpm
 • капацитет 8 kg,
 • број на програми 12,
 • кондензациско сушење,
 • одложено сушење 1-24 h,
 • сигурносно заклучување,
 • LCD екран,
 • енергетска класа B,
 • памук,
 • брзо сушење,
 • осетлива гардероба,
 • синтетика,
 • освежување,
 • бела боја,
 • димензии (ШxВxД) 595×615×845 cm,
 • Cotton – Light, Cotton – Iron, Cotton – Standard, Cotton – Extra, Quick Dry/Брзо сушење, Delicates/Осетлива гардероба, Cool/Ладно, Warm/Топло, Synthetics-Extra, Synthetics-Standard, Synthetics-Light, Refresh, Anti-crease/Против гужвање, Child Lock/Заклучување за деца, Time Adjusting/Прилагодување на времето, Gentle/Нежно,
 • Димензии (ШxВxД) 59,5×61,5×84,5