, ,

Vivax CFRB-246BLF

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:183L/63L
 • Потрошувачка на енергија годишно:271kWh

  • Енергетска класа:F
  • Нето капацитет:183L/63L
  • Потрошувачка на енергија годишно:271kWh
  • Број на полици на вратa 4
  • Матреал на врата метал
  • Број на фиоки на замрзнувач 3
  • Број на полици 4
  • Број на фиоки 1
  • Ниво на бучава:43dB
  • Димензии:177.2x54x54cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm