-19%
,

VIVAX EG-4030 RC

Vivax

 •  Моќност 2000 W,
 • Површина на печење: 40 x 30 cm,
 • Нелеплива површина,
 • Половина рамна површина, половина ребраста површина,
 • Стаклен поклопувач за зачувување на храната сочна и топла подолго време.
 • Гаранција 1 година

2.990 ден 3.690 ден

Бренд

Тостер / Скара

Скара

 • Моќност 2000 W,
 • Површина на печење: 40 x 30 cm,
 • Нелеплива површина,
 • Половина рамна површина, половина ребраста површина,
 • Стаклен поклопувач за зачувување на храната сочна и топла подолго време.
 • Гаранција 1 година