-16%
,

VIVAX FH-2051

Vivax

 

  • Moќност:2000W
  • со два степена на моќност : 1000/2000W,
  • променлив термостат и заштита од прегревањe
    гаранција 12 месеци.

750 ден 890 ден

 

  • Moќност:2000 W
  • со два степена на моќност : 1000/2000W,
  • променлив термостат и заштита од прегревањe
    гаранција 12 месеци.

 

Бренд

Моќност

2000 w