, ,

VIVAX HM200W

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност на моторот (max): 200 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 5

850 ден

Нема на залиха

Моќност

200W

Бренд

  • Моќност на моторот (max): 200 W
  • Број на брзини за лесно ракување: 5
  • ТУРБО ФУНКЦИЈА,
  • ДОДАТОЦИ: 2 МАТАЛКИ И 2 МЕШАЛКИ ЗА ТЕСТО
  • БОЈА БЕЛО-ЖОЛТА