, ,

VIVAX HOME VCC-8004AB

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Максимална моќност на моторот: 800W
    вреќичката: 2,5 l
    кабел: 6,0 m

5.990 ден

Бренд

Моќност

800 W

Боја

Црна

тип на правосмукалка

Моќност 800W,
Galactic, eco energy,
номинална влезна моќност 800W,
енергетска класа А,
XL капацитет за прашина до 2,5 литри,
циклонска, ECO performanse четка за вшмукување,
должина на кабел 6метри,
HEPA филтер,
12 месеци гаранција.