-10%
,

Vivax HS 02

Vivax

•Керамички плочи
•Температура од 140°C до 220°C
•Брзо загревање

621 ден 690 ден

Бренд

Боја

Црна

•Керамички плочи
•Температура од 140°C до 220°C
•Брзо загревање