-10%
,

Vivax HS 05

Vivax

•Керамички плочи
•Температура од 140°C до 180°C
•Брзо загревање

531 ден 590 ден

Бренд

Боја

Бела

•Керамички плочи
•Температура од 140°C до 180°C
•Брзо загревање