-10%
,

Vivax HS-40TC

Vivax

•Керамички плочи
•Температура од 140°C до 220°C
•Брзо загревање

828 ден 920 ден

Бренд

Боја

Сива

•Преса за коса
•Керамички плочи
•Термостат
•Температура од 140°C до 220°C
•Брзо загревање