-23%
,

VIVAX 32LE79T2S2

Vivax

 • 32″(81cm) HD Ready LED TV
 • Резолуција:1366×768
 • Стандарден контраст 3000:1
 • Време на реакција 5 ms 200 Hz CME
 • Агол на гледање (H°/V°) 178/178 r /
 • Формат на слика : 16:9
 • Дигитален тјунер DVB-T/C/T2  PVR Da/

5.790 ден 7.490 ден

 • 32″(81cm) HD Ready LED TV
 • Резолуција:1366×768
 • Дигитален тјунер DVB-T/C/T2 / PVR Da/
 • Стандарден контраст 3000:1
 • Време на реакција 5 ms 200 Hz CME
 • Агол на гледање (H°/V°) 178/178 r /
 • Формат на слика : 16:9
Бренд

Резолуција

Дијагонала

32"

Smart

Не

Технологија на дисплејот

LED

 • 32″(81cm) HD Ready LED TV
 • Резолуција:1280×720
 • Стандарден контраст 4000:1
 • Време на реакција 5 ms 200 Hz CME
 • Агол на гледање (H°/V°) 178/178 r /
 • Формат на слика : 16:9
 • Дигитален тјунер DVB-T/C/T2 PVR Da/