Vivax ir 2004ss

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:2000W
 • Пегла на пареа со резервоар
 • Систем против истекување

 

950 ден

Бренд

Моќност

2000 w

 • Пегла на пареа со резервоар
 • ProVelocity steam engin
 • Моќност:2000W
 • Керамичка плоча
 • Постојана пареа:0-110gr/min
 • Ударна пареа:220gr/min
 • Резервоар за вода:1300ml
 • Притисок на пумпа:5.2bar
 • Спреј функција
 • Систем против истекување
 • Вертикална пареа
 • Систем за самопрочистување
 • Автоматско исклучување