-20%
,

VIVAX LED TV-50UHD123T2S2SM

Vivax

 • 50” (126cm) 4K UHD  TV
 • Резолуција 3840 x 2160
 • ANDROID 9 SMART 1,5 / 8GB
 • QUARD CORE CPU
 • USB x2, HDMI x3, USB Recording
 • DVB-T/C/T2/S2 PVR

20.890 ден 25.990 ден

 • 50” (126cm) 4K UHD  TV
 • Резолуција 3840 x 2160
 • ANDROID 9 SMART 1,5 / 8GB
 • QUARD CORE CPU
 • USB x2, HDMI x3, USB Recording
 • DVB-T/C/T2/S2 PVR
Бренд

Резолуција

Дијагонала

50"

Smart

Не

Технологија на дисплејот

LED