VIVAX MWO-2079BL

Vivax

  • Моќност: 700 W
  • Капацитет : 20 l

4.790 ден

Бренд

Боја

Црна

Моќност: 700 W
Капацитет : 20 l
Моќност за грил:1000w
дигитално управување
тајмер 0:05s-95:00min,
функција за одмрзнување
Боја: Црна/Инокс
Димензии (ШxВxД) [cm]: 44×25,9×33,6