-7%
,

VIVAX PH-1501

Vivax

  • Моќност:1500W
  • Термостат
  • 1 година гаранција

2.590 ден 2.790 ден

  • Моќност:1500W
  • Термостат
  • 1 година гаранција
Бренд

Моќност

1500W