-10%
,

VIVAX PS-180BT

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Изработена од калено стакло
 • Мери максимално до 180 кг.
 • Дисплеј
 • Kапацитет на мерење макс:180кг
 • Kапацитет на мерење мин:100г
 • Функции:9
 • Step on функција

Телесна вага кој ви нуди можност за поврзување со вашиот смартфон.

1.161 ден 1.290 ден

Нема на залиха

Бренд

Капацитет(kg)

180 kg

 • Изработена од калено стакло
 • Мери максимално до 180 кг.
 • Дисплеј
 • Kапацитет на мерење макс:180кг
 • Kапацитет на мерење мин:100г
 • Функции:9
 • Step on функција

Телесна вага кој ви нуди можност за поврзување со вашиот смартфон.