,

VIVAX SM-3502

Vivax

  • Капацитет на стаклен сад 0,6 литри,
  • Моќност 350W,
  • Cад од Тритан,
  • 2 брзини,
  • Функција pulse.
  • Гаранција 12 месеци.

990 ден

Бренд

Моќност

350 W

Капацитет на стаклен сад 0,6 литри,
Моќност 350W,
Cад од Тритан,
2 брзини,
Функција pulse.
Гаранција 12 месеци.