, ,

Vivax VCB-25VB

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Стик батериска правосмукалка SIMPLY
  • Батерјиа Li-ion 25,2V
  • Пластичен сад
  • Електрична турбо четка
  • За суво чистење
  • Безжична употреба
  • Трајност на батеријата: 40 мин.
  • Време на полнење: 4-6 h
  • Циклонска техологија на филтрација
  • Тивка работа

6.990 ден

Нема на залиха

Vivax VCB-25VB
Стик батериска правосмукалка SIMPLY
Батерјиа Li-ion 25,2V,
Пластичен сад
Електрична турбо четка
За суво чистење
Безжична употреба
Трајност на батеријата: 40 мин.
Време на полнење: 4-6 h
Циклонска техологија на филтрација
Тивка работа
Бренд

тип на правосмукалка

Моќност

150 W