,

VIVAX VS120

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Aпарат за вакумирање
  • Моќност:120 W
  • Шмукање воздух: 8 L/ мин
  • Време на вакум: 10-20 секунди

2.390 ден

Нема на залиха

Бренд

МОЌНОСТ: 120 W
АВТОМАТСКО ВАКУМИРАЊЕ И ЗАТВАРАЊЕ ЌЕСИ
ЕЛЕКТРОНСКА КОНТРОЛА
ОПЦИЈА ЗА ВАКУМИРАЊЕ ХРАНА
СИГЛА СВЕТЛИНА ЗА ВИДЛИВОСТ
ШМУКАЊЕ ВОЗДУХ: 8 L/ мин
ВРЕМЕ НА ЗАВАРУВАЊЕ: 9-11 s
ВРЕМЕ НА ВАКУМ: 10-20 секунди
МАКСИМУМ ШИРИНА НА ЌЕСАТА: 30 cm
ДОЛЖИНА НА КАБЕЛ: 1,2 m
ПАКУВАЊЕ ВКЛУЧУВА: 1 РОЛНА (20×200 cm),
5 ЌЕСИ (20×30 cm) И ВАКУМ ЦЕВКА