,

VIVAX WH-179SS

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Боја: inox
  • Волумен: 1,7 l
  • Приклучна сила:2200 w
  • 1 години гаранција

1.090 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2200W

  • Боја: inox
  • Волумен: 1,7 l
  • Приклучна сила:2200 w
  • 1 години гаранција