-5%
,

Vox 32DSA316Y

Vox

 • Големина: 32″ (81 см)
 • Екран: Direct LED slim
 • Разолуција: HD (1366×768)
 • Систем на дигитален сигнал: DVB-T2/C/S2
 • Вградени звучници со моќност од 2 x 5W RMS
 • Приклучоци: HDMI x2, USB x2, излез за слушалки, YPbPr влез, AV влез, CI+, SPDIF излез
 • Технологии кои ги користи: HEVC H.265, PVR
 • Друго: Hotel Mode, Sleep timer, повеќејазичен OSD
 • Гаранција – 36 месеци

7.490 ден 7.900 ден

Резолуција

Дијагонала

32"

Smart

Не

Технологија на дисплејот

LED

Бренд

 • Големина: 32″ (81 см)
 • Екран: Direct LED slim
 • Разолуција: HD (1366×768)
 • Систем на дигитален сигнал: DVB-T2/C/S2
 • Вградени звучници со моќност од 2 x 5W RMS
 • Приклучоци: HDMI x2, USB x2, излез за слушалки, YPbPr влез, AV влез, CI+, SPDIF излез
 • Технологии кои ги користи: HEVC H.265, PVR
 • Друго: Hotel Mode, Sleep timer, повеќејазичен OSD
 • Гаранција – 36 месеци