, ,

Vox MONSOON 2408

Vox
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност: 2400 W
  • Капацитет на кеса: 3,5 л
  • HEPA 13 филтер
  • Ниво на бучава: 60 dB
  • Димензии (Ш x В x Д): 46 x 25.5 x 30.6 cm

4.790 ден

Нема на залиха

Моќност: 2400 W
Капацитет на кеса: 3,5 л
Регулатор на моќност
Тип на цевка: метална
HEPA 13 филтер – Висока ефикасност при задржувањето на малите честички прашина. Тие не излегуваат од уредот за време на вшмукување, остануваат во филтерот, додека од правосмукалката излегува чист воздух….
Индикатор за полна ќеса, две четки за вшмукување, автоматско намотување на кабелот
Ниво на бучава: 60 dB
Димензии (Ш x В x Д): 46 x 25.5 x 30.6 cm

Бренд

тип на правосмукалка

Моќност

2400W

Моќност: 2400 W
Капацитет на кеса: 3,5 л
Регулатор на моќност
Тип на цевка: метална
HEPA 13 филтер – Висока ефикасност при задржувањето на малите честички прашина. Тие не излегуваат од уредот за време на вшмукување, остануваат во филтерот, додека од правосмукалката излегува чист воздух….
Индикатор за полна ќеса, две четки за вшмукување, автоматско намотување на кабелот
Ниво на бучава: 60 dB
Димензии (Ш x В x Д): 46 x 25.5 x 30.6 cm