,

Vox PW436

Vox
Availability:

Нема на залиха


  • Капацитет – 180 кг
  • Површина – Калено сигурносно стакло
  • Единици за избор (конверзија) – kg/oz/lb:oz

690 ден

Нема на залиха

  • Капацитет – 180 кг
  • LCD Екран
  • Површина – Калено сигурносно стакло
  • Единици за избор (конверзија) – kg/oz/lb/oz
  • Показател на преоптеретување и ослабнување на батеријата
  • Прецизност – 100 гр
  • Гаранција – 25 месеци
Бренд

Капацитет(kg)

180 kg