-10%
,

Vox PW546-01

Vox

  • Капацитет – 180 кг
  • Површина – Калено сигурносно стакло
  • Единици за избор (конверзија) – kg/oz/lb:oz

801 ден 890 ден

  • Капацитет – 180 кг
  • Екран – LCD
  • Површина – Калено сигурносно стакло
  • Единици за избор (конверзија) – kg/oz/lb:oz
  • Прецизност – 100g
  • Показател на преоптеретување и ослабнување на батеријата
  • Гаранција – 25 месеци
Бренд

Капацитет(kg)

180 kg