-9%
, ,

VOX WM 6061

Vox
Availability:

Нема на залиха


  • Енергетска класа:A++
  • Капацитет:6kg
  • Вртежи:600 врт./min
  • Програми:15
  • Температури на перење: 20/30/40/60/90
  • Боја: бела
  • Гаранција 5 години
  • Димензии (ШxВxД): 597x845x497mm

9.990 ден 10.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Брзина на центрифуга

600

Капацитет(kg)

6kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

A++

Капацитет: 6 kg
Број на вртежи на центрифугата: 600 r/min
Енергетска класа/класа на перење: A++
Заштита од поплава
Иноксен бубањ
Температури на перење: 20/30/40/60/90
Број на програми: 15
1. Памук 90°
2. Памук 60° (предперење)
3. Памук Еко 60°
4. Памук 40°
5. Еко перење 20°
6. Лесно оддржливи
7. Волна ладно перење
8. Испирање
9. Центрифуга
10.Деликатно рачно перење
11.Спортска облека
12.Мешано перење
13.Блузи и кошули
14.Дневно перење 60°
15.Брзо перење 15 минути;
Дополнителни програми:
1.Без центрифуга
2.Анти-алергиско перење
3.Предперење
4.Дополнително испирање
5.Ладно перење
6.Брзо перење
Боја: бела
Гаранција 5 години
Димензии (ШxВxД): 597x845x497mm