,

WARFARE 8.0 24″ BLACK YELLOW

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 13″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 24″×1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи 24″
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден Потпирач

11.590 ден

Нема на залиха

 • Метален рам 13″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 24″×1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи 24″
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден Потпирач
Бренд

Големина на тркало

24"