-28%
,

Zanussi ZANCG21EB

Zanussi

Максимална моќност на моторот: 600W
кабел: 4,5 m

2.590 ден 3.590 ден

Бренд

Моќност

600 W

Боја

Црна

тип на правосмукалка

 Правосмукалка со вреќичка
номинална моќност на моторот 600W,
енергетска вредност: A/D/B/D,
ниво на бучава: 80dB,
мека облога на тркала,
индикатор за наполнетост на вреќичката,
должина на кабел 4.5м,
работен радиус 7.3м,
1 хартиена вреќичка во пакетот,
филтер на моторот,
двослоен излезен филтер,
комбинирана BANO четка,
комбинирани мали додатоци,
две метални цевки.