,

ZVEZDA MF

Zvezda
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност: 10 kW
 • Нето тежина: 85 кг
 • Димензии: 1040x420x480mm
 • Kвадратура на загревање:  45 m2

15.090 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

10 kW

Тип на камин

Камин на дрва, Камин со фурна

 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 45 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 1040x420x480mm
 • Тежина : 85 кг
 • Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
 • Боја: црна
 • Преграда за чување  суви и влажни дрва