, ,

ALFA PLAM 90H DOMINANT

Alfa Plam

  • Моќност: 8 kw
  • Димензии (ШxДxВ): 900 x 600 x 850 mm
  • Димензии на рерната (ШxДxВ): 460 x 440 x 260 mm

 

46.190 ден

Бренд

Моќност

8 kW

Страна

,

-челична плоча за готвење, постои можност да се потргне плочата и темелно да се исчисти

-можност за готвење на целата површина на плочата

-рамномерно печење во рерната

-стакло на вратата на ложиштето, овозможува да се гледа огинот во ложиштето

-ложитето е обложено со шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемваат температурата на согорувањето

-регулаторот за снабдување со примарен воздух на вратата на пепелникот

-двојно стакло на вратата на рерната, со вграден термометар

-две положби на вратата на рерната:

1.врата на рерната отворена – поголема емисија на топлина за загревање на просторијата

2.вратата на рерната затворена – помала емисија на топлина во просторијата

-отвор за чистење на внатрешноста на шпоретот

-фиока за горивото се наоѓа во долниот дел на шпоретот