-27%
, , ,

МАX GMX 8.0 20” VIOLET

Max

Метален рам 11.5″
Висококвалитетни гуми Compass 20’”×1.95
Полу алуминиумски рачки за кочници
BMX гидан
Vader седиште со М6 Qick Release
Метални бандажи 20″
V-brake Алумининиумски кочници
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Полу метални педали со лагери
Заден Потпирач

7.990 ден 10.990 ден

 • Метален рам 11.5″
  Висококвалитетни гуми Compass 20’”×1.95
  Полу алуминиумски рачки за кочници
  BMX гидан
  Vader седиште со М6 Qick Release
  Метални бандажи 20″
  V-brake Алумининиумски кочници
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  Полу метални педали со лагери
  Заден Потпирач

Бренд

Големина на тркало

20"