, , ,

МАX SPORTIVO 8.0 20” BLACK GREEN

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 11.5″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 20″x1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • BMX гидан
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Метални бандажи
 • V-brake алуминиумски кочници
 • Средна осовина со затвроен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери

10.490 ден

Нема на залиха

 • Метален рам 11.5″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 20″x1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • Преден Амортизер
 • BMX гидан
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Метални бандажи
 • V-brake алуминиумски кочници
 • Средна осовина со затвроен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери
Бренд

Големина на тркало

20"